horoscop 2013
zodic 2013

Horoscop 2013 - astrologie 2013 - previziuni 2013 dragoste, cariera, sanatate, bani

  Horoscop 2013 pesti - horoscopul 2013 dragoste, cariera, sanatate, baniHoroscop pesti - horoscop2013.org

pesti
GENERAL
Va exista un progres mare în viaţa ta anul acesta. Vei avea parte de multă acţiune şi noi aventuri în viaţa ta. Vei stabili legături trainice cu oameni din înalta societate. Nivelul tău de încredere va creşte şi vei fi capabil/-ă să îţi îndeplineşti idealurile tale. Anul acesta se întrevede mai multă libertate pentru tine şi vei putea să depăşeşti orice obstacole ar putea să apară în calea ta cu multă diplomaţie şi tact.

CARIERĂ
Anul acesta va fi o perioadă de cugetare asupra planurilor tale de carieră pentru viitor. Trebuie să îţi evaluezi abilităţile personale acum. Şi trebuie să munceşti din greu pentru a-ţi depăşi limitele. Este foarte probabil să te confrunţi cu unele obstacole atunci când vine vorba de relaţiile cu şefii şi colegii de muncă. Abordează-le cu îndemânare şi cu dezinvoltură. Aspiraţiile tale oricum te vor ajuta pentru a avansa pe plan profesional.

DRAGOSTE
Vei avea o perioadă euforică în ceea ce priveşte relaţiile amoroase. Se întrevede mai multă satisfacţie în această zonă. Vei avea parte de momente plăcute în drumul tău. Va fi o perioadă optimistă pe acest plan. Dar asta nu înseamnă că totul va ieşi aşa cum îţi vei dori. Anumite evenimente din trecut ar putea să reapară sabotându-ţi relaţia. E nevoie să ai o imagine mai clară a ta şi a motivelor interioare. Dacă te afli deja într-o relaţie se întrevăd pentru tine momente mult mai intime. O armonie generală este foarte probabil să primeze în viaţa ta amoroasă.

BANI
Anul acesta menţine o balanţă perfectă între veniturile şi cheltuielile tale. Învaţă din greşelile trecutului atunci când vine vorba de finanţele tale din acest an. Nu repeta nici o greşeală în acest domeniu. Mergi până în miezul problemei şi analizează lucrurile într-o lumină corespunzătoare pentru un mai bun statut financiar. Asta nu înseamnă că va trebui să depui mai mult efort, ci doar să îţi planifici tranzacţiile financiare într-o manieră mai bună. Spiritul tău creativ te va ajuta să învingi orice colaps financiar neprevăzut anul acesta. Finalul anului îţi va aduce câteva idei profitabile care îţi vor îmbunătăţi statutul financiar.

SĂNĂTATE
Anul acesta vei fi binecuvântat cu mai multă energie şi vitalitate pentru a te ajuta să parcurgi întregul an cu vigoare renăscută şi putere. Ar trebui să îţi schimbi stilul de viaţă până la un anumit grad şi să te hotărăşti să renunţi la anumite obiceiuri nocive pe care le ei de ceva timp. Fii spontan în a-ţi asuma schimbările pentru un ‘tu’ mai sănătos. Acţionează calm, fără prea mult stres şi efort care ar putea să cântărească mult pentru sistemul tău nervos. Coordonează–ţi emoţiile şi starea mentală cu uşurinţă. Acesta este un an care te va solicita mai mult ca activitate fizică. Evită mâncarea fast-food şi stai departe de canapea pe cât posibil.
Citeste si horoscopul:

Magazine online Cadouri de Craciun si Revelion:
emag flanco evomag clickshop azerty
tinar fashionup amafashion zorilestore fashionfun